KCM

KUTINSKI CENTAR MLADIH: ‘Pomozite da Kutina ne postane grad tišine i monotonog glazbenog zvuk!’

Autor: dnevno.hr

"Imaš pitanje, prijedlog ili nedoumicu oko kampanje? Tu smo da te čujemo. Stvori buku!" poručuje Kutinski centar mladih

Godina je 2017. Grad Kutina, nekada uvelike poznat po svojoj alternativnoj i urbanoj glazbenoj sceni tone u sivilo monotonog, jednoličnog glazbenog izričaja. Uporna skupina entuzijasta pruža otpor postojećem stanju, ali joj je oružje dotrajalo. Kako bi uspjeli u svom naumu, potrebna im je tvoja pomoć. Svojim doprinosom pomažeš da Kutina ne postane grad tišine i monotonog glazbenog zvuka, već grad kreativne buke.

Kulturni centar mladih dolazi iz Kutine i glavna misija mu je organiziranje i unapređenje kulturnog života u Kutini.

U njihov klub Baraka, koji je ugostio mnoge glazbene sastave još od 1997. godine, provaljeno je 2013. godine i otuđena im je oprema potrebna za održavanje koncerata. Počinitelji su pronađeni, ali otuđene stvari nikada nisu vraćene ili su bile uništene.

Zbog niza problema koje im je otuđenje opreme prouzročilo, bili su prisiljeni zatvoriti klub. O svemu tome pišu u jeku kampanje koju su pokrenuli putem stranice indiegogo.com. 

Naime, kako bi glazbeni život Kutine mogao i dalje funkcionirati, potrebna im je vaša pomoć.

“Ovom kampanjom pokušavamo sakupiti novac potreban za kupnju nove koncertne opreme kako bi urbani život grada Kutine i njegove okolice ostao i dalje aktualan te kako bi u novom klubu mogli organizirati svoja događanja. Svojom donacijom pomažeš u organizaciji ne samo glazbenih već i mnogih kulturnih i edukativnih događanja i razvitku naše inicijative za novi klub mladih. Isto tako pomažeš nam da Kutina ne postane grad tišine i monotonog glazbenog zvuka, već grad kreativne buke”, pišu mladi iz KCM-a.

Podržati ih možete i izravnom uplatom na bankovni račun otvoren kod Privredne banke Zagreb, IBAN: HR7623400091100183628.

U opisu plaćanja obavezno navedite Daj mi buke!

Više informacija potražite na njihovoj Facebook stranici.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.