Edina Zuko/PIXSELL

(FOTO) VELIČANSTVENA PROSLAVA DANA POBJEDE U GLINI: Šaljemo poruke ljubavi, zajedništva!

Autor: Dnevno.hr

Koncert Marka Perkovića Thompsona bio je središnji događaj proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti povodom 23. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja u Glini koja je oslobođena u toj operaciji i taj dan slavi kao Dan grada.

Nastup Marka Perkovića Thompsona počeo je oko 23 sata, a kao i svake godine na obljetnicu ‘Oluje’  počeo ga je pjesmom ‘Bojna Čavoglave’, uslijedila je ‘Anica’, tijekom izvođenja ‘Maranathe’ na pozornici mu se pridružio i sisački biskup Vlado Košić dobivši ovacije publike, koja je uživala u Thompsonovim hitovima.

“Slavit ćemo dostojanstveno. Danas odavde šaljemo poruke ljubavi, zajedništva, one poruke koje je naš narod uvijek slao, i prema drugima, tako ćemo danas i mi iz Gline”, rekao je Thompson za RTL.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.