Dusko Jaramaz/PIXSELL

ĐANI STIPANIČEV izvest će pjesmu originalno napisanu za legendarnog Vicu Vukova Čuvajte mi pismu

Autor: Dnevno

U sklopu ovogodišnje Šibenske šansone, Đani Stipaničev će 18. kolovoza predstaviti pjesmu ‘Čuvajte mi pismu’. Glazbu potpisuje Mario Čužić koji je autor i teksta u suradnji s Asjom Kahle dok se za aranžman i produkciju pobrinuo Nenad Šiškov u čijem studiju u Splitu je snimljena ova prelijepa pjesma.

Đani je jako ponosan na ovu pjesmu koja je originalno napisana za legendanog Vicu Vukova još 1994. godine. Splet nesretnih okolnosti doveo je do toga da je pjesma ostala neizvedena sve do ovog trenutka kada je pripala Đaniju.

„ Pjesmu mi je na jednoj privatnoj zabavi na klaviru uživo odsvirao gosp. Mario Čužić i osvojila me na prvu. Znao sam da je to – to. To je morala biti moja pjesma i rekao sam odmah da je uzimam te  javio vladarima šibenske šansone, duu Viljac/ Šarac da imam sjajnu pjesmu za Šibensku šansonu. Zatim sam otišao u studio Nenda Šiškova i snimio je, meni je posebna“ ushićeno je izjavio Đani.

 Zanimljivo je i to da i naslov pjesme sugerira baš to – kao da je na neki način bila čuvana samo za Đanija, a sretnom raspletu u prilog ide i činjenica da Đanijev vokal i onako često uspoređuju s vokalom velikog Vice Vukova.

Sad je na nama da čuvamo ovu pismu!
Singl ‘Čuvajte mi pismu’ poslušajte na Youtube:

 
Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.