Instagram

Franka Batelić izgleda poput Severine u novom spotu! Opasno je zgodna!

Autor: Iva Hanzen

Unatoč problemima s kišom koji su je zadesili na početku snimanja novog spota u rodnom Labinu, Franka Batelić je uspješno privela i ovaj projekt kraju. Spot za pjesmu “Ljubav, ništa više” napokon je ugledao svjetlo dana, a moramo primijetiti da je pjevačica u njemu jako zgodna. Kao prvo, oduševio nas je njezin outfit koji itekako upada u oko svojim uzorcima. S jedne strane očit je crveno-bijeli uzorak svojstven za našu zemlju i naše Vatrene, a s obzirom na to da je ipak supruga nogometnog reprezentativca Vedrana Ćorluke, lijepo da mu je na ovaj način odala počast. S druge strane, s obzirom na to da Franku krasi egzotična ljepota i kao takvoj joj odlično stoje uzorci koji naginju Meksiku i Španjolskoj, na njezinu su se outfitu našli i ovi detalji. Ono što nas je posebno oduševilo je frizura koja je identična onoj kakvu je Severina nosila u spotu za pjesmu “Halo”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

?? I familija na setu, u Labinu! ? Nema bolje! Wooohooooo! Spotich gledamo i slušamo drugi tjedannnnnn ??✨ #ljubavništaviše❤️ #comingsoon‼️ #summertunes?☀️

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I kada djelujem ti jaka, tada najviše sam ranjiva… Halo! 01/02/2019 #severina #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.