Foto: Darko Tomas/CROPIX

(FOTO) ŽIVI KAO PAS, SLAVI KAO KRALJ! Ljubimac Marka Grubnića dobio rođendanski party i emotivnu posvetu: ‘Tako smo sretni…’

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Veliki dan u životima stilista i influencera Marka Grubnića i njegova prijatelja Momčila Gurovića – njihov pas Castro proslavio je treći rođendan, a ta svečana prilika nije prošla bez emotivne čestitke na Instagramu.

Činjenica da psi ne znaju čitati niti koriste društvene mreže nije spriječila Grubnića u dirljivoj posveti koja svjedoči o tome koliko se mali Castro ‘uvukao’ u njihov život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

“Naš princ iz bajke Castro je napunio tri godine! Ne mogu ti reći koliko si radosti i smijeha donio u naše živote tijekom prošle tri godine. Tvoja dobra energija i radost za životom daje nam više ljubavi nego što riječi mogu opisati… Tako smo sretni što imamo pametnog, maznog, slatkog medvjedića!”, napisao je Marko na Instagramu.




“Volimo te jako jako jako puno, ti si čista, slatka, nevina radost. Toliko sam zahvalan za svu radost koju nam donosiš svakog dana”, dodao je u poruci svome mezimcu Castru.

Osim Castra, Momčilo i Marko imaju i psa Caspera, koji je, kao pravi gospodin, slavljenički tron prepustio svom cimeru. “Sretan Rođendan medvjediću naš voljeni… Volimo te najviše na svijetu… Casper, Momčilo i Marko”, poručio je Grubnić Castru u još jednoj rođendanskoj čestitci, i to uz fotografiju na kojoj dva psića poziraju uz prigodnu tortu i, kako to priliči Grubniću, u raskošnoj slavljeničkoj scenografiji.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.