Foto: Boris Scitar/Vecernji list

(FOTO) ZBILJA JE POSEBNA! Tereza Kesovija kao Sophia Loren! Ove fotografije morate vidjeti!

Autor: Dnevno.hr

Tereza Kesovija hrvatska je glazbena diva koja je ostvarila zavidnu karijeru na području bivše Jugoslavije, ali i na francuskom području, a u  82. godini života ova  Dubrovčanka širokog raspona glasa i opernog  stila još uvijek “žari i pali” glazbenom scenom.

Tako je u Puli i Poreču  snimala svoj novi video spot za francusko tržište za pjesmu ‘Kilimandiaro sans neige’ (Kilimanjaro bez snijega’), te još jednom pokazala zašto s pravom nosi status dive.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEREZA KESOVIJA – OFFICIAL (@terezakesovijaofficial)

Teskt za pjesmu je radio legendarni francuski šansonijer Serge Lama, inače dugogodišnji prijatelj jedne od najvećih glazbenih diva Hrvatske. Riječ je o ‘nastavku’ pjesme ‘Ima te’, autora Aljoše Šerića, a u njemu je pjevačica zablistala kao Sophia Loren.




Sve je bilo ‘pod paskom’ redateljice Katje Restović, a da kadrovi spota Tereze KesovIje budu filmski i realni potrudili su se Judita Franković Brdar i Frano Mašković koji su uprizorili priču zaljubljivanja i tragičnog završetka jedne ljubavne veze.

Katja Restović, koja uz režiju potpisuje scenarij i montažu je objavila  fotografije sa snimanja spota i oduševila sve, a posebno jednu mlađu kolegicu, veliku Ninu Badrić.

‘Prekrasna dama! Svjetski a naše’, napisala je Nina Badrić, a u komentarima su se javili i Jacques Houdek koji je kratko napisao ‘diva’, te Sara Ungar, supruga Terezinog bivšeg supruga Mire Ungara koja je poručila: ‘Jedna od najboljih fotografija ikada!’.




Tereza Kesovija jedna je od rijetkih s ovih prostora kojoj je pošlo za rukom da napuni The Royal Albert Hall, L’Olympiju i Carnegie Hall.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.