Foto: Screenshot

(FOTO) ZAKOPALI RATNU SJEKIRU? Prvi put nakon Megxita, prinčevi viđeni zajedno, William pričekao Harrya pa koračali zajedno

Autor: M.V.

Princ Philip pokopan je u 16 sati po našem vremenu u kapeli dvorca Windsor. Zbog epidemioloških mjera, ali i u skladu s njegovom posljednjom željom, pokopan je u društvu najuže obitelji. Tu su dakako bili i prinčevi Harry i William koji, prema britanskim medijima, i nisu u najboljim odnosima, štoviše, govorilo se kako uopće ne komuniciraju.

Da će princ William i Harry sjediti odvojeno na pogrebu djeda Philipa, znalo se čak danima pa je tako Harry sjedio u srednjem redu desne strane kapele, ako gledate prema oltaru, a William s lijeve, u prvom redu sa suprugom Kate. Mlađi princ bio je u istom redu kao i kraljica, ali na suprotnim stranama istoga.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Nakon pogreba, svi članovi kraljevske obitelji izašli su iz kapele, a kada je kraljica odvezena u automobilu, nastavili su put pješice. Harry je iz reda izašao prije Kate i Williama, ali su se u konačnici susreli. Štoviše, razgovarali su sa svećenikom pa put nastavili dalje, a kada je Harry ostao u razgovoru, William se okrenuo i pričekao mlađeg brata. On i supruga Kate te Harry nastavili su koračati zajedno, a onda se Kate odvojila te razgovor započela s vojvotkinjom Sophie.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.