instagram

(FOTO) Vojko V prvi put pokazao prekrasnu suprugu Anđelu i oduševio fanove: ‘Zgodna je kao šarafciger!’

Autor: Dnevno

Domaći reper Andrija Vujević (35), poznatiji kao Vojko V, objavio je selfie sa suprugom Anđelom na Instagramu i oduševio obožavatelje. “Žena, dica, bušilica”, napisao je glazbenik u svom prepoznatljivom stilu pokraj slike.

“Lijepa je”, “Lijepo vas je vidjeti”, “Zgodna je kao šarafciger”, komentirali su obožavatelji objavu. Vojko V četiri je godine u braku s odgojiteljicom Anđelom, a u srpnju 2018. dobili su sina Petra. Reper često na Instagramu dijeli fotografije sa sinom, no nikad sa suprugom.

Bivši član grupe “Dječaci” rekao je prošle godine za Slobodnu Dalmaciju da ga je očinstvo promijenilo tako što se navikao živjeti s puno više odgovornosti nego prije. “Žena mi kaže da sam dobar otac, igram se s malim i pomažem u svemu koliko god sam u mogućnosti. Ima puno vrijednosti koje bih htio prenijeti sinu, ali je najbitnija od tih vrijednosti osjećaj za samostalnost. Naježim se vidjeti da ima ljudi koji s 30 godina još uvijek žive s roditeljima”, ispričao je Vojko V.

 

View this post on Instagram

 

žena dica bušilica

A post shared by Vojko Vrućina (@vojkofau) on




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.