Foto: Instagram

(FOTO) VLATKA POKOS ‘KO OD MAJKE ROĐENA’! Objavila je fotografiju na kojoj je potpuno gola: ‘Uskoro stižu nove’

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Devedesetih godina prošlog stoljeća Vlatka Pokos bila je ultimativna hrvatska zvijezda – nekoliko hitova (“Metak”, “Ne tražim ništa”), uspješna voditeljska karijera i atraktivan izgled dobro su se posložili u medijsku senzaciju, a Vlatka je medijima često davala povoda za senzacionalne naslove.

Jedan od takvih povoda je i golišavi editorijal kojeg je 1994. godine odradila s poznatim fotografom Stephanom Lupinom. Vlatka je, naime, objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira bez odjeće, a strateška mjesta prekriva rukama i kosom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

“Ovo je jedna od mojih najdražih fotografija u životu, na početku moje karijere. Uskoro stižu nove!”, napisala je uz fotografiju ispod koje su se zaredali komplimenti.




Nekoliko godina kasnije, izazvala je medijsku senzaciju novim golišavim poziranjem, ovog puta u sklopu reklamne kampanje za jedan zagrebački shopping centar. “Ima jedna zgodna anegdota s tog snimanja. Snimali smo u gradu, a ja sam bila potpuno gola okružena paravanima. U blizini je starački dom, a starčeki od 80 godina u šoku su nas gledali”, ispričala je svojedobno pjevačica i voditeljica.

Foto: Promo

Podsjetimo, Vlatka je ove godine nakon dužeg izbivanja opet zasjala na hrvatskom medijskom nebu – iz Kanade se nakratko vratila kako bi sudjelovala u “Plesu sa zvijezdama”, ali priča se nije odvila onako kako je očekivala. Ispala je, naime, već u prvoj emisiji te priznala da je razočarana.

“Dragi moji pratitelji, svašta se piše u medijima, puno laži na sve strane! Nikad u životu nisam rekla “Pakiram kofere i odlazim iz Hrvatske” jer se tako i ne izražavam! Naprotiv, ostajem jos malo uživati ali neću otkriti lokaciju! Stalno me prikazuju ljutom i ogorčenom, a vi procijenite je li to točno! Ljudi vrlo često zamijene čvrste stavove s ljutnjom, a kritiku s vrijeđanjem”, napisala je Vlatka na društvenim mrežama nakon što su se iste “užarile” zbog njezina ispadanja iz popularnog showa.




Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.