Foto: Instagram

(FOTO) ‘VIDIM, KUPILA SI SKUPLJI PHOTOSHOP’: Dok Ben nije skidao ruke s nje, J.Lo brutalno prozvali na Instagramu!

Autor: I.G.

Iako se o njihovoj ljubavi, koju su obnovili 20 godina nakon prekida, ne prestaje pisati cijelo ljeto, latino diva Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck jučer su se po prvi put službeno pojavili zajedno u javnosti. Sinoćnjim dolaskom na premijeru filma ˝Posljednji dvoboj˝ na filmskom festivalu u Veneciji, dvojac je potvrdio kako plamen ljubavi i dalje gori, a svemu u prilog idu i snimke i fotografije na kojima 49-godišnjak ne skida ruke s tri godine starije djevojke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jlo Greece (@_jlo.gr_)

A kako i ne bi skidao? Pitat će oni koje je više od njihovog hoda po crvenom tepihu oduševila odjevna kombinacija koju je glazbenica nosila. U dugoj bijeloj haljini s visokim prorezom, J.Lo je naglasila sve svoje atribute, a posebna pozornost bila je na dekolteu koji je dodatno ukrasila dijamantna ogrlica utkana u haljinu. Koliko je i sama bila zadovoljna outfitom koji je izabrala za prvo službeno pojavljivanje s Benom, svjedoči i pjevačičina objava na Instagramu koja je u rekordnom vremenu prikupila oko 20 tisuća komentara.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)




I premda je većina istih bila pozitivnih – komplimenti onih koji nisu skrivali oduševljenje njezinim, kako su pisali, nepogrešivim ukusom za modu, neki su na fotografijama ipak uočili nešto drugo. Naime, tijekom proteklih godina, 52-godišnjakinja u više se navrata našla na meti kritičara koji su je optuživali da su joj fotografije koje objavljuje uređivane i da u stvarnosti ne izgleda tako, a isto ju nije zaobišlo ni sada.

˝Vidim, kupila si skuplji photoshop, bilo je i vrijeme˝, napisao je Jennifer jedan od pratitelja i pokrenuo lavinu komentara. ˝Svakako je zgodna, ne vidim zašto se mora dodatno uređivati u photoshopu˝, ˝nemojte da vas zavara, evidentno je da se ‘popravila’ u aplikaciji prije nego što je objavila fotografiju˝, nadovezali su se neki dok je većina obožavatelja ipak stala na Jenniferinu stranu navodeći kako jednako izgleda na fotografiji s Instagrama kao i onima nastalim na crvenom tepihu u Veneciji.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.