(FOTO/VIDEO) VRLO VRUĆE SCENE IZ HOTELA: Lidija Bačić polugola izvija se na plahti, snimke izazivaju infarkt! Samo grudnjak, koža, čipka…

Autor: Dnevno

Lidija Bačić je u hotelskoj sobi snimala je naslovnicu za jedan magazin. Na instagramu se odmah pohvalila vrućim scenama iz luksuznog interijera. Popularna pjevačica pozirala je pred objektivima, a fotografima je sigurno bilo vruće. Pohvalila se i fotografijom u čipkastoj majci, a na prvi pogled djeluje kao da ne nosi grudnjak.

Fotografiju je u tri sata lajkalo 7000 ljudi, a prostor za komentare ispunili su uzdasi i komplimenti Lidijinih pratitelja na Instagramu. “Ti si esktremno seksi i lijepa”, “Puno bolja od svih”, “Mama mia, kakva raketa”, “Mašala, lijepa dva primjerka na jednom mjestu”, samo su neki od komentara.




 

View this post on Instagram

 

#planetlille #istasiglas #dokazanouživo #appeal #covermagazine @magazin_appeal @mateasmolcicsencar

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE??Singer? (@lidijabacic_lile) on

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.