Foto: Facebook

(FOTO) UHVAĆENI U ZAGRLJAJU: ‘Preslatki ste’, poručili su fanovi simpatičnoj Doris koja ne skida osmijeh s lica

Autor: A.K.

Doris Pinčić nije ljubiteljica godišnjeg doba koje nam je došlo, no ne buni se. Simpatična voditeljica želi iskoristiti jesen na najbolji mogući način, pa se tako opušta uz knjigu i zagrljaju svog kućnog ljubimca.

“Jesen nije moj prvi izbor, ali sve treba prihvatiti.. Mi je koristimo za maženje, čitanje, odmaranje.. I lijepo nam je.. Nesto u stilu one.. Kad dobiješ limun, a ti lijepo napravi limunadu “, napisala je Doris ispod objave na Instagramu.

“Jedina žena iz svih hrvatskih serija koju sam gledao… Nevjerojatna ljepota, nestvarno nešto”, napisao joj je jedan od pratitelja na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

“Preslatki ste”, “Predivna i prelijepa dama”, pisali su joj ostali obožavatelji.

Iako je u lipnju ove godine došao kraj njenom braku s glazbenikom Borisom Rogoznicom s kojim ima dvoje djece, glumica i voditeljica ne skida osmijeh s lica.




Autor:A.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.