Foto: Sasa Buric / CROPIX

(FOTO) ‘UHVAĆENE’ U JAVNOSTI: Vjekoslava Huljić u izlasku sa sestrom Brankicom, svi komentiraju kako si sliče!

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Spisateljica i jedna od naših najpopularnijih glazbenih autorica Vjekoslava Huljić nije propustila posljednju ovosezonsku premijeru u splitskom HNK-u. Tako je na balet ‘La Stravaganza Noces’ došla u pratnji sestre Brankice Šole.

Iako se inače ne voli eksponirati, Brankica je ovaj put spremno pozirala fotografima s Vjekoslavom pa su promatrači konačno imali prilike vidjeti koliko su ove dvije sestre slične.

Foto: Josko Supic/CROPIX

Vjekoslava uz Brankicu ima još jednu sestru, a djevojačko prezime im je Tolić. Sestre su međusobno jedna drugoj velika potpora, a Vjekoslavu su obje prije nekoliko godina podržale na promociji njezine knjige “Moje ljeto s Picassom“.

Brankica je inače odvjetnica i supruga nekadašnjeg motosport prvaka Ivana Šole, koji je bio i član naše reprezentacije na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju 2002. godine. Krajem 80-ih snimio je i kultnu reklamu za Pipi sa Anom Sasso.

Kako ovih dana izgledaju obitelj Huljić i Ivan Šola pogledajte ovdje.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.