FOTO: Tko je dovoljno mudar, zreo i zanosan da postane ‘Superpomajka’?

Autor: P.R.

Oduševljeni smo što je Diane pripala uloga Marthe Kent budući da ona jako dobro može utjeloviti mudrost i zabrinutost majke čiji sin posjeduje izvanredne moći, rekao je redatelj novog filma o Supermanu, Zack Snyder.

Diane Lane, 46- godišnja glumica koja je jednom bila nominirana za prestižni Oscar utjelovit će lik Marthe Kent, majke Supermana u novom filmskom remaku o slavnom junaku. Glumica koja već gotovo dva desetljeća izgleda kao da joj je ‘pristojnih’ 37 godina već se ranije okušala u majčinskim ulogama, iako nipošto kao gospođa koja dane provodi u stolcu na ljuljanje pletući šal, stoga se za ulogu u novom Supermenu redatelja Zacka Snydera čini kao savršen izbor.

Iako je glumica samo 19 godina starija od Henryja Cavilla (Kal-El), godine i izgled kojima zrači čine se dovoljnima da zaslužuje poštovanje, ali i zbog svoje privlačnosti bude zanimljiva svim dobnim skupinama.

– Oduševljeni smo što je Diane pripala uloga Marthe Kent budući da ona jako dobro može utjeloviti mudrost i zabrinutost majke čiji sin posjeduje izvanredne moći – rekao je redatelj Synder, piše Inside Movies.

U svojim dosadašnjim filmskim angažmanima Lane se istaknula seksipilom što se isprepliće s nekom tajanstvenom mudrošću, osobinom zbog koje je jednako obožavaju i žene i muškarci.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.