Foto: Instagram

(FOTO) ŠTO GLUMI ELLA DVORNIK?: Influencerica iznenađuje svojim objavama iz dana u dan, nije ju briga u kakvom je izdanju!

Autor: A.K.

Ella Dvornik često dijeli fotografije iz svakodnevnog života gdje se može poistovjetiti sa svojim pratiteljicama koje su majke i brinu o dvoje male djece. Ella se tako ne srami objaviti fotografiju bez šminke i s masnom kosom.

No, nekad se sredi i oduševi obožavatelje. Jučer je podijelila fotografiju na kojoj nosi svjetlucave štikle, bež hlače i plavu bluzu modernog kroja, s golim rukama. “Jedna di glumim da sam cool”, napisala je Ella ispod objave.

Inače, majka je dvije djevojčice, Balie i Lumi, koje je dobila s trinaest godina starijim suprugom Charlesom Pearceom. Upoznali su se u Londonu, no toliko su zaljubljeni u Hrvatsku da su odlučili ovdje graditi život i odgajati kćeri.

Njezin suprug želi sina, a Ella je prije mjesec dana zbunila javnost objavom na kojoj je u ravnini maternice držala ruke sklopljene u obliku srca, no pokazalo se kako nije trudna treći put. Influencerica je samo htjela podsjetiti na važnost o brizi za zdravlje žena.

 

View this post on Instagram

 

Jedna di glumim da sam cool ???




A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

(FOTO) UDAJE SE MAJKA SVIH KARDASHIANA?: Ljubi 25 godina mlađeg, no je li nakon propalih brakova opet spremna stati pred oltar?




(FOTO) IZAZVALA NEGATIVNE REAKCIJE: Kakva je ovo fotografija?! Nives dobila kritike zbog današnje objave, je li pretjerala?

Autor:A.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.