(FOTO) SOFIA VERGARA ŽARI I PALI! Ovako izgleda seks simbol u 48. godini: Sjećanje na vruće ljeto usijalo društvene mreže!

Autor: Dnevno

Vreli ljetni dani već su iza nas, ali zato je tu Sofia Vergara koja je “zapalila” društvene mreže videom na kojem se pokušava popeti na napuhanog bika u bazenu.

Kolumbijsko-američka glumica objavila je video na Instagramu na kojem se bori s bikom na napuhavanje, što je nasmijalo milijune njenih pratitelja.

Video je prikupio više od tri milijuna lajkova i brzo se proširio i drugim mrežama. Ovom objavom željela je podsjetiti na ludo ljeto. Inače, ovo je snimka od prije par godina, međutim Vergara ju je željela ponovno podijeliti sa svojim obožavateljima koji se broje u milijunima.

View this post on Instagram

#tbt to summer???

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on




View this post on Instagram




Look good coming and going ?? Wearing my new #SofiaJeans Square Neck Bodysuit and Rosa Jeans ??

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Mnogi su prokomentirali kako obožavaju Vergarin smisao za humor, dok su je drugi zapitkivali gdje je nabavila bika na napuhavanje. Glumicu ni ovaj put nisu zaobišli silni komentari i pohvale za izgled. Kako mnogi pišu, Vergara zna kako blistati i zabavljati se i u 48. godini.

Vergara inače uživa zabavljati svoje pratitelje na društvenim mrežama, te ih često počasti zabavnim fotografijama i video uradcima.

View this post on Instagram

Yesterday jumpsuits, today ?? @dolcegabbana

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.