FOTO: Shakira u Areni oduševila hrvatske obožavatelje

Autor: K.K.

Nakon uvodne 'Sale El Sol', Shakira je već na trećoj pjesmi, svom prvom velikom hitu 'Whenever, wherever' na stage pozvala pet obožavateljica koje je odlučila podučiti tajnama trbušnog plesa.

Najpoznatija kolumbijska pjevačica osebujnog glasa, Shakira nakon pet godina i koncerta u Velikoj Gorici ponovno je nastupila u Hrvatskoj. Veliki koncert u zagrebačkoj Areni otvorila je pozdravom – Hrvatska, večeras sam samo vaša. Uživajmo zajedno!

Nakon uvodne ‘Sale El Sol’, Shakira je već na trećoj pjesmi, svom prvom velikom hitu ‘Whenever, wherever’ na stage pozvala pet obožavateljica koje je odlučila podučiti tajnama trbušnog plesa. U setu se našlo mjesta i za baladu Metallice ‘Nothing Else Matters’, a Shakira je hrvatskoj publici pokazala zašto je u samom svjetskom vrhu zabavne i pop glazbe.

Lijepa kolumbijka je u Zagreb stigla privatnim zrakoplovom dan prije izravno nakon koncerta u Beogradu. Iako je svjetska zvijezda Shakira se pokazala kao vrlo skromna osoba ne tražeći previše i spremno je podijelila autograme svima koji su to tražili. Navodno je od organizatora tražila samo da je u hotelu The Regent Esplanade dočeka puno humusa, voća i sira te voda za piće ohlađena na sobnu temperaturu zbog glasa.

Koncert ‘kraljice trbušnog plesa’ nisu propustile mnoge poznate osobe iz hrvatskog javnog života koji su tako iz prve ruke htjeli saznati zbog čega čitav svijet ne može skrenuti pogled s lijepe latino djevojke.




Autor:K.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.