SCREENSHOOT/iNSTAGRAM

(FOTO) Severina oduševila modnom kombinacijom: ‘Izgled holivudski… još ako uzmemo u obzir datum proizvodnje…’

Autor: Dnevno

Upečatljive i trendi modne kombinacije koje Severina nosi na svojim koncertima ali i privatno stavile su je na modni tron.  Kraljica stila uvijek pazi na to kako kombinirati modne dodatke s odjećom koju je odabrala i to radi besprijekorno.

U njezinom ormaru nalaze se brojni dizajnerski komadi i voli glamurozna izdanja, ali voli i casual stil. S godinama njezin stil se razvijao i postajao istančan.

Posljednju fotografiju jednostavne, a efektne modne kombinacije lajklalo je gotovo 60 000 ljudi, a pratitelji su joj uputili stotine komentara!

Jednostavna crna majica, plave hlače do gležnja, te efektan nakin i remen, bili su dovoljni da ovu jednostavnu kombinaciju pretvore u pravo malo modno remek-djelo.

Pratitelji su primijetili i kako Severina s godinama izgleda sve bolje i bolje, te su joj zbog toga uputili brojne komentare.

”Izgled je stvarno Hollywoodski još ako uzmemo u obzir datum proizvodnje chapeau do poda”, napisao je jedan pratitelj.

 




View this post on Instagram

 

Tokyo ? La Casa de… Amor #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on




(FOTO) Severina oduševila u ljetnom izdanju! Pratiteljice poludjele za njenom originalnom, ali skupom torbom!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.