18.06.2021., Zagreb - U sklopu Zagreb Comic Con 24, Severina je dosla na promociju knjige U ime mafije Max Bunker.Photo: Marko Prpic/PIXSELL

(FOTO) SEVERINA KAO MARIJA MAGDALENA: Mnogi su primijetili jedan neobičan detalj, jeste li vidjeli fotografije?

Autor: T.Š.

Nakon što je ‘napunila baterije’, Severina se vratila u Lijepu našu te je odmah doživjela prilično stresne trenutke nakon provale u njen dom. No, da se Seve s tim sjajno nosi pokazala je i na promociji knjige u Ime mafije Max Bunker, ali i u Dubrovniku gdje je prije nekoliko dana otvorena izložba Dimitrija Popovića.

Severina je i neke od tih trenutaka podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu i pritom otkrila jedan jako zanimljiv detalj. Naime, pjevačica je na Instagramu objavila fotku s Dimitrijem Popovićem, a tom je prilikom napisala: “Ovog dana smo u predivnom Dubrovniku slavili junakinje ili tragičarke Starog i Novog zavjeta, biblijske žene i poklonili se velikom slikaru i filozofu Dimitriju Popoviću i umjetničkom fotografu Marku Vrdoljaku…

Seve kao Marija Magdalena

“Ženu koja je prva vidjela uskrsnulog Isusa, Mariju Magdalenu, štuju danas i katolička i pravoslavna crkva. Zanimljivo i važno, potiho je krajem 60-ih godina prošlog stoljeća rimokatolička crkva priznala da je priča o njoj kao preobraćenoj prostitutki zapravo povijesna krivotvorina i nema nikakvog temelja u povijesnim knjigama.

Veličina Marije Magdalene jest što je uz Isusa bila kad je umirao razapet na križu, a svi njegovi učenici, apostoli – muškarci su se razbježali… Postojalo je i Evanđelje po Mariji… i tako pričamo dok šetamo prekrasnim Stradunom prema palači Sponza”, napisala je Seve čija je želja da utjelovi lijepu ženu iz evanđelja stara desetak godina, no s obzirom na njene i Popovićeve druge angažmane, to se nije moglo realizirati ranije.

Severina je pozirala uz svoju fotografiju. U nastavku pogledajte kako je utjelovila lik Marije Magdalene.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Pratitelji su tako i nenadano imali priliku usporediti neobrađenu i obrađenu fotografiju Severine, te su uočili nešto jako zanimlivo. U nastavku usporedite fotografije: lijevo je obrađena fotografija koju je Seve objavila na svom Instagram profilu.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Naime, kao što ste i sami mogli primijetiti pjevačica zapravo nije pretjerano obradila fotografiju, kako to inače imamo prilike uočiti kod ostalih celebrityja. Dapače, fotografije su gotovo pa identične.




Severina kao zanosna pjevačica Sharon

Nakon Dubrovnika, u sklopu Zagreb Comic Con 24, Severina je došla na promociju romana “U ime mafije” tvorca Alana Forda, Luciana Secchia, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker, strip scenarista, publicista i novinara, tvorca svjetski poznatih talijanskih stripova, od kojih je najpopularniji već spomenuti Alan Ford, a na čijoj se naslovnici pojavljuje kao zanosna blues pjevačica Sharon.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Severina (@severina)

Na promociji se pojavila u zanosnoj haljini s visokim prorezom koji je otkrio njene vitke noge, ali i jednim na grudima. Cijeli stajling zaokružila je crnim salonkama i crnom cluch torbicom. I na njima Seve izgleda izrazitomladoliko, iako su joj nedavno neki pratitelji, među kojima je bilo najviše pratiteljica, posebno na fotografijama gdje je Seve pozirala u badiću, pisali da ju je ‘nagrizao zub vremena’ – najblaže rečeno.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.