Foto: Instagram

(FOTO) RENATA SOPEK OKRENULA NOVU STRANICU: Veseli se djeci, a mali ekrani je više ne zanimaju, želi živjeti mirnijim tempom!

Autor: A.K.

Voditeljica Renata Sopek, inače strastvena ljubiteljica teretane i vježbanja, okrenula je novi list u životu, pa se nakon završenog fakulteta odnosa s javnošću zaposlila u jednoj agenciji za integrirano komuniciranje.

Mali ekrani je više ne zanimaju, a novom poslu se još uvijek prilagođava, no nije joj teško.

Sviđa joj se njezino zanimanje jer je kreativno, a nada se kako joj nikada neće prijeći u rutinu. To nije dobro, govori zgodna Renata.

Radne navike je usvojila od svojih roditelja i uže obitelji, a radi od svoje šesnaeste godine, kada je još bila srednjoškolka.

Za dvadeset se godina vidi kao obiteljska žena, veseli se djeci, a planira živjeti mirnijim tempom. Velika je radoholičarka, pa je zaslužila odmor.

 

View this post on Instagram

 




Rainy day, working day.. ??️ @la_strada_dubrovnik #ultrafit #renatasopek

A post shared by Renata Sopek (@renatasopek) on




 

View this post on Instagram

 

Okupili se divlji mačori?????? #ultrafit #renatasopek

A post shared by Renata Sopek (@renatasopek) on

Autor:A.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.