Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

(FOTO) ‘REKAO SI DO STO’ Iva Todorić pozirala s djedom, nježno ga primila za ruku: ‘Držiš me, držim te’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Poduzetnica i kći Ivice Todorića, Iva Todorić podijelila je na društvenoj mreži fotografiju s djedom, Antom Todorićem, i ganula mnoge pratitelje.

Povod je bio 96. rođendan djeda, a Iva i on su pozirali nasmijani dok ga je ona nježno držala za ruku. Ante je bio svečano odjeven u crno odijelo, a upečatljiv detalj je bio i crvena leptir mašna.

“Držiš me, držim te. 96. I još uvijek mlad u duši. Godine su samo broj za mog didu. Idemo brojiti dalje, dida, rekao si do sto”, napisala je Iva u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)




Čestitkama su se uskoro pridružili i Ivini pratitelji, koje je iznenadila Antina vitalnost.

“Dida mudar, iako je mladić u duhu i tijelu”, “Dok je Dida tu i djetinjstvo je iza ugla. Zagrli Didu u moje ime”, “Sretan mu rođendan”, “Tvrd ka stina”, “Didica naš dragi, sretan mu ročkas” i “Čestitke deki, čuvajte ga”, samo su neki od komentara.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.