Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

(FOTO) ‘PRIJE BI SE UBIJA NEG TE VARA’ Doris Pinčić pokazala zašto obožavatelji lude za njom!

Autor: Ana Korenić

Doris Pinčić je bila i ostala omiljeno lice među svojim kolegama, ali i publikom, a to dokazuje iz dana u dan. Na Instagramu je objavila fotografiju u jesenskom izdanju, a komplimenti i dalje ne prestaju pljuštati.

“Hladna, maglovita jutra i duuugi semafori – zagrebačka jesen. Kako mi se držite u ovom svemu oko nas, ali onako iskreno?“, upitala je Doris svoje pratitelje na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Prelijepa, sam Bog te je isklesao“, “Slatkica”, Lijepa Doda”, “Najdivnija osoba ikad”, hvalili su je obožavatelji u komentarima ispod objave.

“O lipa mamice, novinarko, glumice, da sam bija tvoj prije bi se ubija neg te vara, a kamoli ostavija, nikad, života mi moga”, napisao je lijepoj voditeljici jedan od pratitelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)




Autor:Ana Korenić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.