Foto: Pixsell

(FOTO) POZNATI U SMEĆU: Neven Ciganović, Borna Kotromanić, Iva Todorić i Doris Pinčić sredili se za modnu reviju poznatih ELFS-a

Autor: T. Š.

Na reciklažnom dvorištu Žitnjak brojni poznati uživali su u modnoj reviji poznatog dizajnerskog dvojca ELFS, Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice.  Ovo je ujedno i prva modna revija prepoznatljivog dvojca u posljednje dvije godine.

Dizajneri su predstavili kolekciju za jesen/zimu 2021. i to upravo usred kontejnera reciklažnog dvorca, kako bi još snažnije prikazali svoju novu kolekciju “Slow down, go green” koja problematizira štetne posljedice današnje modne industrije, kao jednog od najvećih zagađivača okoliša na svijetu.

Na reviju su tip top sređeni došli i brojni poznati, među kojima su se isticali Doris Pinčić sa djecom, Iva Todorić, Antonija Blaće, Borna Kotromanić, Uršula Tolj , Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Ana Miščević, Lejla Filipović, Matija Vuica, Tihana Harapin Zelepugin i mnogi drugi.

Pogledajte kako su bili odjeveni neki od gostiju.

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Foto: Pixsell

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.