Foto: Nikola Vilić/CROPIX

(FOTO) POVRATAK KLASICI: Nakon modnog izleta u Veloj Luci, Doris Dragović u Kninu zablistala u prepoznatljivoj kombinaciji

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Obilježavanje 27. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja u Kninu je završilo velikim koncertom splitske glazbene dive Doris Dragović.

Odlično raspoložena, pjevačica je publiku na nogama držala više od sat vremena, a nakon nedavnog modnog izleta u Veloj Luci, za kninsku se publiku i gledatelje HRT-a vratila svom prepoznatljivom izričaju.

Foto: Nikola Vilić/CROPIX

Za ovu je priliku, naime, odabrala glamuroznu srebrnu haljinu te izvela neke od svojih najvećih hitova kao što su “Željo moja”, “Malo mi za sriću triba”, “Zemlja i stina”…

Foto: Nikola Vilić/CROPIX

Podsjetimo, Doris je na generalnoj probi koncerta u čast Oliveru Dragojeviću prije nekoliko dana demonstrirala svoju ljubav prema dezenima: PROMIJENILA STILISTA? Doris Dragović se pojavila u dosad neviđenom izdanju, mnogi su je jedva prepoznali!

Foto: Nikola Vilić/CROPIX

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.