Foto: Goran Sebelic/CROPIX

(FOTO) ONA ZNA KAKO SE OBRANITI! Nakon urnebesne reakcije na lopticu, Josipa Lisac se u Šibeniku usprotivila vjetru

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Brojne su poznate vokalistice tijekom svoje karijere uništavale svoj glas nebrigom, neurednim životom, opijatima… Josipa Lisac svima bi im mogla očitati lekciju, jer svoj talent besprijekorno i neumorno čuva, čak i usred koncerta.

Slavna glazbenica nastupila je, naime, na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila, a vruću kolovošku večer osvježio je jaki vjetar – toliko jak da je Josipi smetao u izvedbi.

Foto: Valerio Baranović

Zato je nabavila plastični prozirni kišobran te se u jednom dijelu koncerta od naleta vjetra doslovno sakrila na sam kraj pozornice, kako bi vjernoj publici mogla pokloniti izvedbu na nivou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fortress of Culture Šibenik (@fortress_of_culture)




Prije nekoliko tjedana, Josipa je pokazala da, osim glasa, čuva i glavu. Javnost je dobro nasmijala reakcijom na ATP turniru u Umagu – misleći da će joj loptica doletjeti u glavu, pjevačica se sakrila torbom, ne skrivajući iznenađenje što se našla ‘na meti’.

Foto: Goran Sebelic/CROPIX

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.