(FOTO) OGROMNA VIJEST, HRVATICA U VEZI S NEYMAROM: Seks bomba rastopila srce poznatog nogometaša!

Autor: Dnevno

Nejmar je nedavno proslavio rođendan, a među silnim čestitkama, jedna se posebno istakla, ona koju mu je uputila Natalija Barulich, ljepotica hrvatskih korijena.

Jedan od najvećih nogometaša današnjice Neymar, prema pisanju brazilskih medija, opet je zaljubljen. Ovaj put srce mu je osvojila Natalija Barulich, 27-godišnja ljepotica hrvatskih korijena.

Viđana je veoma često na utakmicama PSG-a, a pitanje je trenutka kad će svoju vezu potvrditi zajedničkim pojavljivanjem u javnosti.

U jednoj od posljednjih objava na svom Instagram profilu napisala je status u kojem otkriva kako je lijepo biti s nekim tko te doista želi, a u posljednje vrijeme sve češće boravi u francuskoj prijestolnici, gdje Neymar živi.

Foto: Screenshot Instagram Natalia Barulich

 

View this post on Instagram

 

When @neymarjr says to dress ‘White Casual’ …??‍♀️ ta da lol Feliz Aniversário Ney!! ?♥️ #Neymar28 #WhiteParty Dress by @maeparisofficial




A post shared by Ναtαlία Bαrulίch ? (@natalia) on

Inače, Natalija je već poznata po vezi s drugim slavnim muškarcem. Riječ je o kolumbijskom pop i rege pjevaču Malumi, pravim imenom HJuan Luis London Arias, s kojim je prošle godine ljetovala u Hrvatskoj. Njihovu posljednju zajedničku fotografiju Natalija je na društvenim mrežama objavila u kolovozu ove godine.




 

View this post on Instagram

 

Je vois la vie en rose

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch ? (@natalia) on

“Djelomično sam Hrvatica! Veliko je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj zemlji prvi put”, napisala je uz fotografiju iz Dubrovnika.

View this post on Instagram

Would you like a ? on top? ?

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch ? (@natalia) on

Natalija je rođena u Kaliforniji. Majka joj je Kubanka, a otac Hrvat koji je u Ameriku otišao još sedamdesetih godina. Imala je divno djetinjstvo koje je najčešće provodila u baletnoj školi. Od svoje četvrte godine trenira balet. Priznala je da je sanjala o tome da će postati nova Isidora Duncan.

Ti snovi joj se nisu ostvarili, pa se ova hrvatsko-kubanska ljepotica počela baviti i glumom i manekenstvom.

Dosad se pojavila na naslovnicama nekoliko časopisa, među kojima su „Maxim“, „Esquire“ i „L’Officiel“.

Svojevremeno je bila zaštitno lice prestižnog modnog brenda „Guess“, te ima i suradnju s „Bentleyjem“, „Nikeom“, „Appleom“ i „Samsungom“. Godine 2012. natjecala se na izboru za Miss Kalifornije, gdje inače živi.

Pojavila se u spotu “Work B**ch” Britney Spears, a gostovala je i u Maluminom videu za singl “Felices los 4”. Glumila je u kratkom filmu “Set You Free” američkog redatelja Ryan Curtis.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.