Jurica Galoic/PIXSELL

(FOTO) Novković u vezi s 24- godišnjakinjom čije su objave ZAPALILE Instagram

Autor: dnevno.hr

Zajedno su Iris i Boris došli su na pretpremijeru dokumentarnog filma 'Vatreni'

Pjevač Boris Novković podijelio je s javnosti kako je u sretnoj vezi s 24-godišnjom studenticom modnog dizajna Iris Volf. Za Story.hr ovaj 50-godišnji pjevač je priznao da je u vezi s 26 godina mlađom djevojkom. Par se zajedno pojavio na pretpremijeri dokumentarnog filma ‘Vatreni’,  a inače govori o osvajanju brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu 1998. u Francuskoj.


“Iris i ja smo u vezi, lijepo nam je”, rekao je Novković.

Par se inače može vidjeti kako šeće svoje četveronožne ljubimce. Iris je inače udomila dva psa, dok Boris ima jednog psa. Među ostalim, pjevača je privukla Irisina ljubav prema životinjama.

Spomenimo i kako je 2015. godine ova mlađahna manekenke agencije Midikenn proglašena najseksepilnijom Hrvaticom. A svoje izazovne fotografije dijeli s javnosti putem Instagrama.

Podsjetimo, u listopadu se Novković razveo od treće supruge Ines Katić. S Anom Hanić, defektologinjom i članicom plesnog ansambla Komedije bio je u vezi početkom godine, no nakon puta u Kanadu i Dubai rastali su se. No, tada je Boris rekao da i dalje vjeruje u ljubav te kako je romantična osoba.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.