screenshoot

(FOTO) NOVI ŠOK! Doris je bila trudna kad je nastala OVA fotografija s Borisovom domino ljubavnicom i Doris!

Autor: Dnevno

Boris Rogoznica priznao je medijima da je tijekom braka s Doris Pinčić ‘popustio muškim hormonima’ i napravio grešku kad se ‘spetljao’ s glazbenicom i bivšom dominom Alex Ognjenom.

Njihovu izvanbračnu vezu nedavno je javno razotkrila baš Alex. Za 24sata je rekla kako je Rogoznicu upoznala na tečaju prije tri godine, a isti medij objavio je i niz SMS-ova koje je Boris slao Alex, uz napomenu kako joj je slao i niz drugo sadržaja.

Alex možda tad i nije znala tko je on, ali je 2018. godine sigurno upoznala njegovu suprugu.

 

View this post on Instagram

 

Kad bi mi, žene, donirale toaletni papir kojima futramo grudnjake vjerojatno bi time namirile potrebe beskućnika za maramicama. ? ______________________________ U suradnji s udrugom Fajter koja brine o beskućnicima, prikupljam hranu u konzervama, vodu, lijekove koji idu bez recepta (protiv bolova, upala, gripe, prehlade, vitamini te flastere, zavoje i medicinski alkohol). ❗SITUACIJA JE HITNA ❗baš zbog opasnosti od virusa, vidim da imate za 50kg brašna, pa izdvojite onda i nešto za njih, molim vas. Njihov imunitet je jako loš, a potrebe za higijenskim i dezinfekcijskim sredstvima im nikad nisu bile veće. Ako imate viška Andole, Aspirine??, vl.maramice, sredstvo za dezinfekciju, toaletni papir, konzerviranu hranu?? i bilo što za imunitet – javite se @andrea_vrbanic i odnijet ćemo beskućnicima. ___________________________________ Što se djece tice- trenutno im je najviše potrebna elektronika za praćenje nastave te higijenske potrepštine (gelovi, šamponi, vl.maramice, sapuni i sl.) Nosit ćemo im čim skupimo donacije, a ne samo svaka 2 tjedna. Ako mi zdravlje ne dopusti da idem na put- ići će samo Andrea, ali u svakom slučaju NE STAJEMO SA AKCIJAMA!!! ❤ Hvala vam puno na svim dosadašnjim i budućim donacijama …….. I ne zaboravite, njima je pomoć potrebna cijelu godinu, a ne samo za Božić. #humanitarna #humanitarnaakcija #charity #beskućnici #homeless #children #child #love #ljubav #empathy #hathor #alexognjena #pomaganje #volontiraj #volontiranje #corona #korona #coronavirus #coronaviruscroatia #hrvatska #croatia

A post shared by Alex Ognjena ??? (@alexognjena) on




Naime, obje su radile u trećoj sezoni RTL-ovog showa ‘Zvjezdice’. Dok je Doris mlade glazbene nade dočekivala na pozornici, u tzv. dječjoj sobi s natjecateljima su razgovarali Boris Hrepić iz Daleke obale i Alex, koja je u to vrijeme, prema svojem priznanju, sa suprugom svoje kolegice izmjenjivala intimne poruke.

 




View this post on Instagram

 

HUMANITARNA AKCIJA: Pošto mi je propisano strogo mirovanje (nije rečeno na koji točno način ?) ne mogu obilaziti dječje domove i teško mi je organizirati nešto vezano za njih jer nemam mogućnost dostave i ne smijem voziti ??. No odlučila sam u međuvremenu pomoći beskućnicima i ljudima teškog socijalnog statusa (provjereno) pa nam je tako prva na redu jedna samohrana majka koja bi trebala uskoro roditi ??, a nema čime kupiti stvari za bebu?‍????. Smještaj joj je osiguran, ali bi dobro došle stvari poput ▫️kolica, ▫️pelena, ▫️robice za novorođenče,▫️ vlažnih maramica,▫️ dudica itd. Osim za nju i dalje se skupljaju stvari za beskućnike dakle ▫️konzervirana hrana koja se ne može pokvariti i ne mora se skladištiti u frižideru,▫️ vitamini, ▫️stvari za osobnu higijenu itd. ⚠️ Za primopredaju donacija molim da se javite Andrei (tagirana na slici) uz napomenu za koga donirate. ❤❤❤❤❤ Hvala svima i ne zaboravite, njima je pomoć potrebna cijelu godinu, a ne samo za Božić. #volontiranje #samohranamajka #beba #dijete #humanitarna #humanitarnaakcija #beskucnici #prioriteti #pomoc #empatija #ljubav #love #empathy #singleparent #mother #youngmother #hathor #alexognjena #strogomirovanje

A post shared by Alex Ognjena ??? (@alexognjena) on

Doris je, da sve bude još intrigantnije, u to vrijeme bila trudna s drugim djetetom. Na Instagramu se pohvalila da ju je na snimanje pratio i suprug Boris, te je na društvenoj mreži objavila njegovu fotografiju iz backstagea.

Dominu Alex afera nije spriječila da na svom Instagram profilu u periodu snimanja objavi čak tri fotografije snimljene na pozornici s Doris, koja očito tada nije slutila što joj se dešava iza leđa.

Boris Rogoznica priznao nevjeru: Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.