(FOTO) Nives nakon zime izgleda odlično! Na balkonu skinula sve i pokazala opečenu guzu: ‘Počela je sezona sunčanja’

Autor: Dnevno

Pjevačica i glumica Nives Celzijus gotovo svakodnevno svoje pratitelje časti izazovnim fotografijama. Njeni fanovi je obožavaju, a čini se da će je uskoro obožavati i više. Nives je otvorila sezonu sunčanja na terasi što znači – još bolje fotografije stižu.

Sezonu je otvorila sunčanjem bez gornjeg dijela rublja i trunke make-up-a, a kako se čini, sunčanje je malčice krenulo po zlu.

“Izašla kratko na terasu da obavim telefonski razgovor i izgorila mi guza. Sezona terasnog sunčanja može početi”, napisala je u opisu fotke.

Sliku je lajkalo više od 32 tisuća ljudi.

View this post on Instagram

Izašla kratko na terasu da obavim telefonski razgovor i izgorila mi guza ? Sezona terasnog sunčanja može početi ? ?




A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Fanovi kao i svaki put padaju u delirij, pa su mnogi požurili komentirati: “A da me pozoveš da namažem te kremom i druge dijelove da neizgore, Ajoj, mogu namazati guzu??????????????, Coppertone ; 2 x dnevno nek ti nezno maze sused ?”




Nives je neke od najizazovnijih fotki snimila upravo na svojoj terasi koju čini se obožava i svakodnevno koristi.

View this post on Instagram

Dan u prirodi ? #ostanidoma

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

 

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.