Foto: Instagram

(FOTO) NI ROĐENA MAJKA JE NE BI PREPOZNALA: Ana Rucner s 22 godine je neprepoznatljiva, doslovno!

Autor: Dnevno.hr

Jedna od najljepših Hrvatica, 39-godišnja Ana Rucner pokazuje kako su neke žene poput vina, što su starije, to su ljepše.

Poznata violončelistica je 2005. godine imala 22 godine, a na fotografiji je prikazana s majkom Snježanom Rucner s kojom se pojavila na humanitarnoj reviji kojom su prikupljana sredstva za aparat za ranu dijagnostiku raka dojke.

U životu poznate glazbenice mnogo se toga promijenilo u ovih 17 godina, ali ljepota je ostala. Svjetski poznata violončelistica je ljubav prema glazbi naslijedila od roditelja, majke koja svira violončelo poput nje i oca Dragana koji je violist. Njen brat Mario je također glazbenik i svira violu.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Ana je široj javnosti postala poznata kada se udala za 30 godina starijeg Vladu Kalembera, s kojim je u braku dobila sina Dariana.

Iako su se rastali prije 7 godina, na javnoj sceni su poznati kao jedan od rijetkih parova koji su i nakon razvoda u odličnim odnosima. Dvoje glazbenika i dalje surađuju, a nedavno su čak i održali koncert na kojem im se pridružio i Anin sadašnji partner, bubnjar Marko Duvnjak.

 

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.