Foto: Screenshot / Instagram

(FOTO) NEVJEROJATNO! Evo s kim je Severina usporedila Milana Bandića! Slično zvuče, no jesu li stvarno toliko slični?

Autor: Ana Korenić

Na premijeri dokumentarnog filma o Milanu Bandiću, simboličnog naziva “Kumek“, redatelja Darija Juričana, tražila se karta više. Film su došli pogledati i brojne javne ličnosti, među kojima se našla i Severina.

Tako je danas na svom Instagram profilu napisala podužu objavu osvrnuvši se na “Kumeka”, kao i na kratko pojavljivanje Bandića na premijeri, piše Zagreb.info.

“Sinoć sam bila na premijeri filma Kumek. Čestitam Dariju Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije. U jednom momentu se pojavio i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri Kuma pojavi Al Capone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Rek’o i utek’o. Bilo je jako zabavno”, napisala je pjevačica.

Na samoj premijeri, pozornost je privukla znakovitom porukom na zaštitnoj maski “Vratit će se Valter“, što je ujedno i stih jednog od većeg hita Dubioze Kolektiva, a možda je upravo zbog slične tematike kao i u Juričanovom filmu, Severina stihove iz navedene pjesme odlučila uputiti gradonačelniku Zagreba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)




Autor:Ana Korenić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.