Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

(FOTO) NE ODVAJAJU SE JEDNO OD DRUGOG! Hana Huljić i Petar Grašo modno usklađeni na vjenčanju

Autor: T. Š.

Glazbenik Petar Grašo (45) više ne skriva svoju vezi s 14 godina mlađom djevojkom Hanom Huljić (31), kćeri poznatog glazbenog para Tončija i Vjekoslave Huljić. Da je par odlučio ne skrivati se od znatiželjnih pogleda, pokazali su na vjenčanju na Korčuli.

Kako piše Slobodna Dalmacija, estradni par je viđen na vjenčanju na kojemu je Grašo  svojim nastupom sinoć uveličao proslavu vjenčanja. Hana je došla kao pratnja i nije se odvajala od novog dečka.

Par se za ovu priliku i modno uskladio. Petar je odjenuo crno odijelo, a Hana u usku crnu haljinu. Koliko su uživali u ovom druženju, dokazuju i fotografije koje možete pogledati ovdje.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, par je prije nekoliko dana snimljen u Sarajevu na Baščaršiji gdje su šetali držeći se za ruke. “Jesmo li dobro ispali”, upitao je tada dobro raspoloženi Grašo fotografa koji je zabilježio njihov posjet Sarajevu.

Njihovu ljubav podržavaju i Hanini roditelji, ali i Grašina obitelj.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Huljić je za Večernji list naglasio da je Graši njihov veliki obiteljski prijatelj i dodao: “Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni”, a Grašin otac Zoran je za 24sata izjavio: “To je njihov život s kojim sam sretan i zadovoljan. Kad su oni sretni i zadovoljni, i ja sam. Želim im sve najbolje. Drago mi je da to sve skupa ide svojim tijekom.”




Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.