Foto: Instagram

(FOTO) NAVRATILA U SPLIT I POSTALA PLAVUŠA: Marijana Batinić iznenadila novom bojom kose, fanovi su oduševljeni

Autor: Dnevno.hr

Poznata voditeljica Marijana Batinić na kratko se vratila u Split kako bi proslavila očev rođendan, a boravak u rodnom gradu je iskoristila kako bi posjetila svoju omiljenu frizerku. Iako nije previše skratila kosu, voditeljica koju smo navikli gledati kao brinetu, postala je plavuša.

Fotografije nove frizure Marijana je s obožavateljima podijelila na Instagramu. Nakon objave, komplimenti su počeli pristizati sa svih strana, a većina njih se složila kako joj i posvijetljena kosa, baš poput smeđe, sjajno pristaje.

“Dobila sam nekoliko komentara kako je lako postići dobru boju kad nemam sijedih.. E pa, varate se, baš ih imam puno”, poručila je svojim pratiteljima omiljena RTL-ova voditeljica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)




Inače, Marijanin tata je 13. siječnja proslavio 70. rođendan, a voditeljica je na Facebooku objavila sliku s voljenim ocem gdje mu je poručila kako je “najbolji otac i dida i kako mu je 70 godina tek”.

 

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.