FOTO: Nakon padova na stražnjicu Holy možda nauči odabrati prikladnu obuću

Autor: dnevno.hr

Nespretni padovi možda bi imali drugačiji završetak da ministricu nije spremno pridržavala starija žena. Možda će joj ova nezgoda ministrici okoliša poslužiti kao pouka da se za izlete u prirodu 'opremi' prikladnijom obućom.

Iako ministrica zaštite okoliša Mirela Holy nikada ne propušta priliku da iz ormara izvuče svoj omiljeni par visokih potpetica, pa i prilikom akcije čišćenja smeća, čini se da još u potpunosti nije svladala ‘umijeće hodanja’.

Pokazalo je to na otvorenju likovne kolonije u poučnom parku planinarske kuće Picelj u organizaciji planinarskog društva Zagorske staze i udruge Fortuna Art. U obilazak arboretuma Holy je tako krenula u cipelama visokim 10-tak centimetara što se pokazalo lošom odlukom budući da je pala dva puta na stražnjicu. Nespretni padovi možda bi imali drugačiji završetak da ministricu nije spremno pridržavala starija žena. Možda će joj ova nezgoda ministrici okoliša poslužiti kao pouka da se za izlete u prirodu ‘opremi’ prikladnijom obućom.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.