Foto: Ivica Galović/PIXSELL

(FOTO) MODNE BLIZANKE! Doris Pinčić i ministrica turizma savršeno ‘uparene’ u slavonskom salašu!

Autor: Š. P.

U eko-etno salašu Savus u Bukovlju pored Slavonskog Broda predstavljena je kampanja “Doživi domaće – istraži ruralnu Hrvatsku”, a glavne zvijezde bile su ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac te voditeljica Doris Pinčić.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Jesu li se ranije tog jutra čule pa uskladile ili je riječ o slučajnosti i onoj dobroj staroj “veliki umovi isto razmišljaju”, nije nam poznato, ali sličnosti u njihovim stilovima su neminovne. Proljetni prugasti sakoi, pamučne majice, jeans hlače – ministrica i voditeljica izgledale su kao da plešu u istoj plesnoj skupini.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

“Napokon vam mogu pokazati na čemu smo moja ekipa i ja marljivo radili posljednjih tjedana. U suradnji s Ministarstvom turizma i sporta, Hrvatskom turističkom zajednicom i s aktivnim angažmanom Udruge ruralnog turizma Hrvatske stvorili smo novi ekskluzivni format promocije našeg domaćeg, ruralnog turizma”, napisala je na Facebooku Doris Pinčić uz najavni video projekta.

“Diši punim plućima, kreni na putovanje, istraži ruralnu Hrvatsku, doživi domaće!”, poručila je svojim pratiteljima.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.