Foto: Pexels, Ilustracija

(FOTO) Mladenci iz Pleternice nisu željeli odgoditi vjenčanje, kad je propala svečana sala, smislili originalnu ideju i oduševili!

Autor: Dnevno

Ana i Uroš Baroš iz Pleternice svoje vjenčanje su trebali proslaviti u svečanoj sali u Zagrađu, no zbog mjera opreza i svih restrikcija vezanih za koronavirus, par se odlučio na smanjenje broja gostiju, ali i promjenu mjesta događaja. Broj gostiju s 300-tinjak smanjili su na 80-ak, a večeru i zabavu odlučili su održati pod šatorom u dvorištu svoje obiteljske kuće u Pleternici, javlja 034 portal.

Osim vjenčanja, mladi roditelji su krstili svog sina Marina pa su iskoristili priliku i sa svojim najbližim gostima proslavili njegovo krštenje.

Sve mjere opreza su maksimalno ispoštivane, a da su ovi svatovi itekako posebniji od drugih dokazuje i prijevoz kojim je kum mladenku odvezao na vjenčanje u pleterničku crkvu sv. Nikole biskupa. Mladenkin prijevoz do crkve je bio traktor okićen plišenom medvjeđom obitelji, a mladenci su se i nakon vjenčanja, prvi put kao supružnici, provozali u njemu.

(FOTO) JESU LI OVO NAJBEZOBRAZNIJE POZIVNICE ZA VJENČANJE? Gosti podijeljeni u grupe A, B i C, a hoće li na vjenčanje moraju pratiti web mladenaca

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.