Foto: Instagram

(FOTO) MIRNA NE STAJE Kandidatkinja Života na vagi stesala se za još jedan konfekcijski broj

Autor: Dnevno

“Da, i to se dogodilo. Još jedna veličina majice mi je velika. Dokaz da kontinuirani rad dovodi do rezultata. Neću reći da mi je lako jer to ne bi bila istina. I svatko tko misli da je proces mršavljenja mačji kašalj, vara se. Kad se radi o ljudima koji imaju problema s emocionalnim prejedanjem, ponekad se stvarno teško držati prehrane jer je svaki veliki stres u životu potencijalni problem koji za sobom vuče ogromnu količinu hrane i povratak kilograma. Kad nema stresa, nema problema, ali to nije moguće u našoj svakodnevici. Isto tako, najlakše je pasti i pokleknuti kad nema promjene na vagi, kad težina stoji, ali vaga nije mjerilo kojim se trebate voditi jer će nekad doći do promjene koju ćete moći vidjeti na sebi kad se izmjerite, na odjeći, prilikom lakšeg izvođenja nekih vježbi (npr. trbuh vam više neće smetati). Bitno je nastaviti kad je najteže jer znate onu staru: ‘Na muci se poznaju junaci'”, napisala je Mirna Posavec, bivša kandidatkinja Života na vagi.

“Želim se zahvaliti svima vama koji me pratite, dajete podršku, vama koji me pitate što da radite jer ne znate što da napravite, a posebno mi je drago kad vaš trud u kombinaciji s mojim savjetom urodi plodom. Najviše volim kad potaknem nekoga na promjenu jer zato i jesam ovdje, da pomognem i motiviram kad je najteže, ali i da se zajedno radujemo kad uspijemo doći do cilja (a meni je to i dodatna motivacija da nastavim). Onoliko osoba koliko shvati da imaju problem s težinom (bio to manjak ili višak težine jer nijedno ni drugo nije zdravo) i krene ga rješavati, toliko će više osoba kasnije biti zdravo. Hvala vam!”, dodala Mirna koja je u show ušla sa 135 kilograma, a do kraja sezone izgubila je više od 50.

No, s mršavljenjem nije ni tu stala. Na svom je Instagram profilu objavila videozapis kojim pokazuje koliko je zapravo smršavjela što najbolje pokazuje majica koja joj je postala šira.

“Ono kad ti još jedna majica postane preširoka”, govori ona i smješka se zadovoljno.

 

 

View this post on Instagram

 




Da, i to se dogodilo. Još jedna veličina majice mi je velika. ? Dokaz da kontinuirani rad dovodi do rezultata. Neću reći da mi je lako jer to ne bi bila istina. I svatko tko misli da je proces mršavljenja mačji kašalj, vara se. Kad se radi o ljudima koji imaju problema s emocionalnim prejedanjem, ponekad se stvarno teško držati prehrane jer je svaki veliki stres u životu potencijalni problem koji za sobom vuče ogromnu količinu hrane i povratak kilograma. Kad nema stresa, nema problema, ali to nije moguće u našoj svakodnevici. Isto tako, najlakše je pasti i pokleknuti kad nema promjene na vagi, kad težina stoji, ali vaga nije mjerilo kojim se trebate voditi jer će nekad doći do promjene koju ćete moći vidjeti na sebi kad se izmjerite, na odjeći, prilikom lakšeg izvođenja nekih vježbi (npr. trbuh vam više neće smetati)… Bitno je nastaviti kad je najteže jer znate onu staru: “Na muci se poznaju junaci.” ☺️ Želim se zahvaliti svima vama koji me pratite, dajete podršku, vama koji me pitate što da radite jer ne znate što da napravite, a posebno mi je drago kad vaš trud u kombinaciji s mojim savjetom urodi plodom. Najviše volim kad potaknem nekoga na promjenu jer zato i jesam ovdje, da pomognem i motiviram kad je najteže, ali i da se zajedno radujemo kad uspijemo doći do cilja (a meni je to i dodatna motivacija da nastavim). Onoliko osoba koliko shvati da imaju problem s težinom (bio to manjak ili višak težine jer nijedno ni drugo nije zdravo) i krene ga rješavati, toliko će više osoba kasnije biti zdravo. ? Hvala vam! ???

A post shared by Mirna Posavec (@mirna_posavec) on




(VIDEO) KONAČNO S MUŠKARCEM! Dok je Nives gledala u kameru zavodljivo vrteći jezikom, čuli su se glasni uzdisaji!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.