screenshoot/instagram

(FOTO) Ljupku Gojić prozvala psihologinja zbog detalja na fotografiji: ‘Naježim se kad vidim djecu od 3-4 godine…’

Autor: Dnevno

Ljupka Gojić Mikić sa svojim suprugom i troje djece nalazi se na ljetovanju u Malom Lošinju. Za uspomenu su napravili obiteljsku fotografiju koja je oduševila mnoge, ali potaknula i jedan negativan komentar.

Naime, jedna pratiteljica koja se predstavila kao psihologica prigovorila je manekenki što je najmlađu kćer stavila u kolica i dala joj dudu, ali lako moguće da ovakav odgovor Ljupke nije mogla ni slutiti.

”I duda i kolica, ajmeeee”, napisala je pratiteljica, nakon čega je još jedna pratiteljica stala u Ljupkinu obranu i upitala dotičnu gospođu je li sretna što je napisala taj komentar.

”Poštovana, nije to stvar sreće. Niti nekog posebnog razloga, niti postignuća. Ali kao odgojitelj i psiholog naježim se kad vidim djecu od 3-4 godine da sjede u kolicima umjesto da koriste svoje zdrave noge, a o posljedicama dude za govor u toj dobi da ne pričam’‘, dodala je odgajateljica.

No, na osuđujući komentar na koji su se obrušile brojne Ljupkine pratiteljice, nije ostala dužna i sama manekenka i modna dizajnerica.

  ”Draga gospođo, ja Vama kao psihologu nikada ne bih dala svoje dijete kada bi imalo nekakvih problema. Jedan odgajatelj i psiholog nikada ne bi dao takav odgovor. Dao bi mogućnosti zašto je to tako. Možda je dijete odbilo spavati taj dan, plivalo i kupalo se satima, šetalo dva kilometra, pa je tata otišao po kolica, jer možda uvažavamo potrebe i želje i ostale djece da nastavimo šetati po Lošinju prije odlaska za Zagreb. Možda je Mari bacila dudu dva mjeseca prije potresa, ali od tog dana ju je ponovo uzela! Sad treba biti strpljiv. Sve bi to psiholog i odgajatelj vidio i pretpostavio da nije “psiholog i odgajatelj” s tri pratitelja !’‘, odgovorila je Ljupka.

 

View this post on Instagram

 

#summer2020 🤍

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

 

View this post on Instagram

 

#summer2020 🤍

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Ljupka Gojić-Mikić pohvalila se ekstremno luksuznim stanom u kojem živi sa suprugom nogometašom

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.