(FOTO) LIDIJA OPET POKAZALA OD ČEGA JE SASTAVLJENA: Napaljeni fanovi u transu! Skinula zimske krpice, ovo je udobnije

Autor: N.K

Pandemija koronavirusa paralizirala je glazbenu industriju i mnogi pjevači, pjevačice i zabavljači praktički su bez posla već više od godinu dana. Iznimka nije ni naša popularna pjevačica Lidija Bačić, osim po glazbi poznata i po vrućim izdanjima na Instagramu.

Kako trenutno i nema toliko posla, Lidija si može priuštiti i malo odmora, a kako ne bi svoje fanove ostavila praznih ruku, počastila ih je novom fotografijom na svom Instagram profilu na kojem nerijetko žari i pali.

I to ne bilo kakvom fotografijom. Toplo vrijeme izvuklo je pjevačku zvijezdu iz manje zanimljivih odjevnih kombinacija, pa se tako danas Lidija ukazala na osunčanoj plaži uz more. Sezona kupanja i dobrih fotografija kao da je počela, a Lidija je iskoristila priliku kako bi još jednom pokazala svoju odličnu formu.

“Ma kakva Severina”

Neizostavno je napomenula kako kod nje nema photoshopa, a sudeći po reakcijama fanova, Lidiji zaista ne treba photoshop.

Na sebi je imala samo crni kupaći kostim koji je istaknuo sve njene obline, a zadivljeni fanovi nisu mogli doći k sebi od slasti.

“Ma kakva Severina… a gdje je slika straga”, samo su neki od komentara među kojima je bezbroj srca.

Bilo je i onih koji bi radije da nije objavila izazovnu fotografiju.




“Nemoj naglašavat samo tijelo znam da si puno puno više, molim te”, napisao je očito zaluđeni pratitelj.

Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.