Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL, Dallas Records

(FOTO) KOPIJA ILI SAMO INSPIRACIJA? Vamp imidž Nede Ukraden podsjetio nas je na neka slična izdanja

Autor: Š. P.

Nakon što je pratitelje na Instagramu oduševila fotografijom bez šminke, Neda Ukraden “uskočila” je u svoj “estradni imidž”, i to za potrebe snimanja novog spota kojeg ovih dana dovršava u Beogradu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Za vizual svoje nove glazbene priče Neda je odabrala dramatične oblake, dim i crno vamp izdanje s dugom raspuštenom kosom i upečatljivim asesoarom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL, Dallas Records

Crno-oblačna kombinacija podsjetila nas je na dva prepoznatljiva trenutka u glazbi i pop kulturi općenito – Madonnino izdanje u spotu za pjesmu “Frozen” iz 1998. godine te Severinin imidž na regionalnoj turneji “Dobrodošao u klub”, održanoj 2012. i 2013. godine.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL, IMDB

Kad ne radi na novim pjesmama i spotovima, Neda se, otkrila je nedavno, bavi dovršavanjem knjige o vlastitu životu. “Kako sam još u ovoj prethodnoj godini krenula pisati svoju biografiju, roman života, nadam se da ću je u ovoj 2021. i konačno objaviti. Evo, baš prekucavam rukopis”, rekla je nedavno za Express.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.