Instagram

(FOTO) KOLIKO KOŠTA ROĐENJE PRINCA? Otkriveno gdje je rodila Meghan: Skrivali su, cifra je paprena!

Autor: Dnevno

Iako je koronavirus glavna tema u svijetu, kraljevska obitelj i dalje puni medijske stupce. Jučer se povodom pandemije narodu obratila kraljica Elizabeta II. (93), a sada su se u središtu pozornosti našle vojvode od Sussexa.

U javnost je procurio rodni list malenog Archieja, sina Meghan Markle (38) i princa Harryja (35), a na njemu je navedeno pravo ime majke.

Iako su mnogi vjerovali da je njezina prava titula vojvotkinja od Sussexa, koju joj je dala kraljica kada se udala za Harryja, Meghan je zapravo princeza.

Na rodnom listu pod kategorijom “Occupation” stoji da je Rachel, princeza Ujedinjenog Kraljevstva. U dokumentu je otkriveno i gdje je rođen maleni dječak, što su njegovi roditelji i kraljevska obitelj dugo skrivali od javnosti.

Riječ je o privatnoj bolnici Portland u Westminsteru u Engleskoj, gdje je za jednu noć boravka potrebno iskeširati 176.000 kuna.

Inače, vojvode od Sussexa službeno su samostalne od 1. travnja. Sami će se financirati, a Meghan se odlučila vratiti glumi.

No, sada je ‘pala’ odluka kako će raditi samo s redateljima A liste kako bi bila sigurna da će dobiti ulogu nakon koje će je kritičari ozbiljno shvatiti, piše Daily Mail.




Trump zgrožen dolaskom Meghan i Harryja u Ameriku! Poručio im oštre riječi, a nisu ni oni njemu ostali dužni!




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.