Foto: Instagram

(FOTO) KAKVI FRAJERI! Shakirini sinovi Milan i Saša napravili pomutnju na Instagramu: ‘Bože, koliko su veliki’

Autor: I.G.

Kolumbijsku latino pop pjevačicu i kantautoricu, 44-godišnju Shakiru, na Instagramu prati preko 70 milijuna obožavatelja, a glazbenica s njima redovno dijeli trenutke iz svakodnevice. Međutim, objave su joj najčešće vezane uz glazbu dok svoje najdraže muškarce – partnera, 34-godišnjeg španjolskog nogometaša Gerarda Piquéa te njihove sinove – osmogodišnjeg Milana i šestogodišnjeg Sašu ipak nastoji zadržati dalje od društvenih mreža. Upravo zbog toga, jedna od posljednjih objava, ona na kojoj pozira u društvu dječaka, izazvala je pravu pomutnju među pratiteljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Naime, ponosna mama obožavateljima se pohvalila fotografijom sa sinovima nastalom za vrijeme obiteljskog izleta, a mnogobrojnim obožavateljima nije promaknula činjenica koliko su dječaci narasli. ˝Gdje leti ovo vrijeme, Bože već su tako veliki˝, ˝prekrasni su na svoje roditelje˝, ˝kad su prije toliko narasli, pravi su frajeri˝, samo su neki od komentara Shakirinih pratitelja koji se nisu mogli nadiviti Milanu i Saši.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)




Inače, iako se javno vole još od 2011. godine, Shakira i deset godina mlađi Gerard nikad se nisu vjenčali. Međutim, ljubav su okrunili dvojicom sinova za koje, iako ih rijetko spominju u intervjuima, uvijek ističu kako su prekrasna djeca oko koje im se vrti cijeli svijet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.