Foto: Instagram

(FOTO) JELENA VELJAČA POKAZALA SVOJ NOVI STAN! Ali ima jednu nedoumicu pa fanove moli za pomoć: ‘Tu će biti jedan predivan ormar’

Autor: Doris Vučić

Glumica Jelena Veljača preuređuje novi stan u koji će se useliti sa suprugom Vitom Turšićem, a kako teku radovi podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Veljača je objavila dvije fotografije, po kojima sudeći par čeka još puno posla do realizacije finalne ideje. No, i proces potpune renovacije ima svoje čari, a glumica već zna što će gdje postaviti.

“Jednog će dana tu iza njega biti predivan ormar”, napisala je uz fotografiju.

Foto: Instagram

Potom je pratitelje pitala za savjet.

“Kuhinja – parket ili pločice?”, muči trenutačno Jelenu, koja ne skriva da jedva čeka useljenje.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Jelena i Vito su se vjenčali u lipnju prošle godine, a svadba se održala u zagrebačkom Botaničkom vrtu.

Na ceremoniju su došli između ostalih, Milica Urban, Damir Urban, Ornela Vištica, Iva Radić, Marijana Mikulić i Doris Pinčić, a tu je bila i legendarna diva Tereza Kesovija, koja je nakon obreda otpjevala pjesmu ‘Moja posljednja i prva ljubav’.




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.