(FOTO) Je li povećanje u pitanju?! Vlatka Pokos pokazala skoro cijele grudi i izgledaju bujnije no ikad!

Autor: dnevno.hr

"Nemam ništa protiv seksepilnih kreacija ukoliko su ukusno i profesionalno napravljene", kaže Vlatka.

Vlatka Pokos zaštitno je lice nove modne kampanje splitske dizajnerice Monike Sablić. Pjevačica i voditeljica, koja živi  u Kanadi, stigla je u grad podno Marjanom kako bi se okušala u ulozi manekenke u 49. godini. Do sad je snimala reklame, no ovo je prvi put da je angažirana kao model i to u najnovijoj cruise kolekciji Monike Sablić.

“Za sve u životu postoji prvi put. Monika i ja smo još prije nekoliko godina pričale o zajedničkoj suradnji, no život nas je odveo u drugim smjerovima, ali uvijek smo bile u kontaktu. Snimanje smo konačno realizirale ovo ljeto”, izjavila je Vlatka o fotografiranju na splitskom Sustipanu te nadodala: “Nemam ništa protiv seksepilnih kreacija ukoliko su ukusno i profesionalno napravljene”.

Zanosna voditeljica uvjek je bila poznata po odvažnom modnom ukusu i kombinacijama koje plijene pozornost, a u ovom slučaju to je bijeli kombinezon sa zlatnim pojasom koji ističe nikad bujniji dekolte!

“Vlatku sam angažirala u kampanji zbog njene bezvremenske ljepote. Odiše profinjenošću i seksepilom. Odlično se snašla u ulozi modela”, rekla je dizajnerica Monika Sablić.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.