Foto: Facebook

(FOTO) JARAK ČESTITAO ROĐENDAN POSEBNOJ ŽENI: ‘Ona je majka i kraljica, simbol stradanja i pravedne borbe za slobodu’

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Reporter Andrija Jarak na Facebooku je čestitao rođendan Katici Zadro, udovici ratnog generala i heroja Domovinskog rata Blage Zadre.

“Naša Kata Zadro danas slavi 73. rođendan”, započeo je Jarak svoju čestitku uz fotografiju njihova zajedničkog ‘selfieja’.

“Njezin rođendan nije društveni događaj jer ona nije ‘celebrity’, ali meni je važan. Jer je ona majka i kraljica. Simbol stradanja i pravedne borbe za slobodu”, napisao je Jarak.

“E pa draga Katice, nek si ti nama sretna, živa i zdrava još dugo dugo”, zaključio je svoju čestitku koju su podržali brojni pratitelji.

“Ovakve objave su svjetlo na Facebooku, tebi hvala, a Kati svako dobro ovog svijeta želim!”, napisala je jedna oduševljena pratiteljica. “Sretan rođendan gospođi Kati, ženi jednog od nekolicine najvećih u povijesti Hrvata”, dodao je jedan pratitelj.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Jarak (@andrijajarakofficial)




Nakon što je na RTL-u sudjelovao u prijenosu proslave Dana domovinske zahvalnosti, Jarak se uputio na odmor u Zadar, a sad ga, pak, očekuju pripreme za novu emisiju. U zagrebačkom Jadran filmu izgrađen je, naime, studio iz kojeg bi se ove jeseni trebao početi emitirati njegov talk-show, no RTL detalje i dalje drži u strogoj tajnosti.

“Uskoro kreće novi izazov, najveći dosad”, napisao je nedavno Jarak na Instagramu.

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.