Foto: Instagram

(FOTO) IZAZOV ’60 DANA’: Dario Marčac za Dnevno otkrio kako je došao do transformacije o kojoj priča TikTok!

Autor: I.G.

Najbrže rastuća društvena mreža u svijetu, TikTok, trenutno je jedna od najpopularnijih i među Hrvatima, a u Lijepo našoj već su se isprofilirala i imena koja na toj zabavnoj mreži prati na stotine tisuća korisnika. Jedno od njih je i Dario Marčac, Karlovčanin koji na TikToku ima preko pola milijuna obožavatelja, a čiji je posljednji izazov u rekordnom vremenu postao jedan od najgledanijih. Riječ je o izazovu gdje je Dario, u samo 60 dana, u potpunosti promijenio svoj fizički izgled, a kako nam je istaknuo, i svoje svakodnevne navike. Detalje samog procesa transformacije, simpatični je TikToker ispričao za Dnevno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARIO MARČAC (@dariomarcac)

Za početak, čestitke na transformaciji – rezultati su zaista impresivni! Jeste li vi zadovoljni kako je sve na kraju ispalo?

Hvala vam, jako sam zadovoljan. Uložio sam puno truda i vremena u ovaj izazov i rezultat nije mogao izostati. Zahvaljujući profesionalnom vođenju trenera iz Body&Mind ostvareni su svi ciljevi. Naučili su me puno toga što ću i dalje primjenjivati, ali i prenositi dalje. Ako sam ja uspio, sigurno će i svi oni koji imaju želju za promjenom na bolje.




Kako ste uopće došli na ideju ’60 dana’? Što podrazumijeva ’60 dana’?

60 dana podrazumijeva vrijeme za napredak i ostvarenje ciljeva, a to su bili gubitak masnog tkiva i povećanje mišićne mase. Želio sam dokazati sebi i svojim pratiteljima kako je uz disciplinu moguće ostvariti velike rezultate u kratkom vremenu. Kroz ta dva mjeseca zavolio sam tu rutinu i način života tako da sam nastavio i baš se dobro osjećam.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by DARIO MARČAC (@dariomarcac)

Dva mjeseca potpuno drugačijeg režima – kako je izgledala svakodnevica? Što vam je predstavljalo najveći problem? Jeste li se više mučili s novom prehranom ili treniranjem?

Najveća promjena bila je što sam morao postati apsolutno organiziran i spreman na sve kako bih u danu mogao odraditi zadane obveze. Bilo je dana gdje sam imao i dva treninga, a to uz paženje na prehranu zahtjeva veliku koncentraciju kako bih još bio i produktivan u svom poslu, a to je vođenje TikTok kanala za brendove. Problem je uvijek u kontinuiranom radu, probuditi se svaki dan s istim žarom i trenirati. Više je bilo problema s motivacijom za odlazak na trening, što je normalno. Pronađete sto razloga zašto baš danas ne možete, ne stignete na trening. Ali bio sam dosljedan i nisam pokleknuo. Prehrana i nije toliko veliki problem koliko nam se zna nametnuti. Isti dan sam prilagodio svu prehranu zahvaljujući odličnim savjetima svog tima.

Je li bilo trenutaka u kojima ste htjeli odustati? Što vas je guralo naprijed?

Nije. Imam publiku na društvenim mrežama, njih sve ukupno 600 000, koja prati sve što radim, a neki se i ugledaju na mene. Nema tu odustajanja, nema stajanja. Da je moj izazov bio prekinut izgubio bih na vjerodostojnosti. A to je najbitnije za društvene mreže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARIO MARČAC (@dariomarcac)

Rezultati su oduševili i pratitelje na TikToku, mnoge ste motivirali da se i sami upuste u isto, jeste li očekivali takve reakcije?

S obzirom na to da imam preko pola milijuna pratitelja na TikToku, svakako sam očekivao reakcije, ali ne ovako dobre i pozitivne. Mnoge sam motivirao i dokazao da je sve moguće, presretan sam zbog toga.

Kakav vam je plan za dalje, neki novi projekti, izazovi?

Plan je postaviti nove mjerljive izazove. Sljedeće na redu je jakost gdje ću postaviti ciljeve kilaža koje moram podići. Tako nešto će pratitelji moći lakše razumjeti i vidjeti napredak. Počeo sam i trenirati boks pa se nemojte iznenaditi ako u budućnosti napravim i boksački TikTok spektakl. Inače, planova je mnogo. Velika mi je čast što ću u Zadru biti jedan od govornika na konferenciji My Smart City.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARIO MARČAC (@dariomarcac)

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.