Foto: Ivana Knoll / privatna arhiva

(FOTO) IVANA KNOLL ZA DNEVNO: ‘Virus će većina preživjeti, no što će jesti?’, otkrila nam je kako proživljava epidemiju…

Autor: Ana Korenić

O trenutnoj situaciji u državi i svijetu koja je sve, a samo ne povoljna, razgovarali smo s poduzetnicom, influencericom i našom najpoznatijom navijačicom Ivanom Knoll.

Upitali smo je kako provodi novonormalno vrijeme, na što nam odgovara kako je toliko zaposlena da novonormalno nije ni uspjela “doživjeti”.

“Pa moram priznati da “novonormalno” ne stignem niti doživjeti jer imam toliko posla i obaveza, pokušavam živjeti kao i prije ovog ludila. Uz posao treniram, družim se s prijateljima, a uspjela sam i proputovati zemlje koje prema nama nisu imale nikakve restrikcije. Ne mogu se žaliti”, govori nam lijepa Ivana.

Smatra kako će doći do novog lockdowna te da je cijelo ljeto bila spremna na rigorozne epidemiološke mjere s dolaskom jeseni.

“Sigurna sam da hoće. Cijelo sam ljeto bila prilično sigurna da se kaos sprema čim zahladi. Iako su iz Vlade i Stožera govorili da nema šanse za ponovnim lockdownom, već neko vrijeme o njemu govore. Nažalost, sigurna sam da će doći do toga i jako mi je žao zbog svega što će to izazvati. Virus će većina preživjeti, no što će jesti?“, pita se.
Što će raditi ako dođe do novog stanja u državi i kakav joj je plan, ne može sa sigurnošću reći.

“Imam planove, no s obzirom na ovakvu situaciju u svijetu, ne može se ništa previše unaprijed planirati. U samo jednom danu se mogu zatvoriti granice, zabraniti rad određenih objekata, ukinuti letovi…”

Poslom je zadovoljna i nije pretrpjela velike gubitke, a kao prednost vidi to što svoje kupaće kostime prodaje preko web shopa.
“Moram priznati, što se tiče mog modnog brenda kupaćih kostima, jako sam zadovoljna kako je to išlo ovo ljeto. Vjerujem da je tako bilo zahvaljujući tome što se prodaju preko web shopa jer je online prodaja svugdje dobro išla. Što se tiče mojih poslovnih suradnji, ni na to se ne mogu žaliti. Dobila sam priliku pojaviti se u nekim novim projektima i zbog toga sam jako sretna”, otkrila nam je.

Ima li karte za Europsko prvenstvo u nogometu koje bi se trebalo održati 2021. godine te misli li da će se zbog trenutnog stanja u svijetu zbog pandemije koronavirusa uopće održati, govori:

“Za karte sam aplicirala u 12. mjesecu na UEFA stranici, kao i uvijek. Uspjela sam kupiti sve karte osim za prvu utakmicu i osminu, no poslije se pojavila još mala kvota i onda sam uspjela nabaviti i te koje su mi nedostajale. Imam sve karte i uzbuđeno čekam“.

“Iskreno se nadam da će se održati jer zaista nema smisla da ovako živimo i sljedeće godine. Da bismo se vratili u prvotno stanje, trebat će nam par godina, pa ne vidim potrebu da i 2021. godina izgleda kao ova”, zaključila je Ivana Knoll.
S nama je podijelila i par svojih najnovijih fotografija koje možete pogledati u nastavku.

Foto: Ivana Knoll / privatna arhiva
Foto: Ivana Knoll / privatna arhiva
Foto: Ivana Knoll / privatna arhiva
Foto: Ivana Knoll / privatna arhiva
Foto: Ivana Knoll / privatna arhiva
Foto: Ivana Knoll / privatna arhiva

Autor:Ana Korenić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.