Foto: Instagram

(FOTO) Iskoristi ove trikove kao Nives Celzijus i napravi najbolju ljetnu fotku sa savršenom pozom!

Autor: Dnevno

Mislili ste da su vam potrebne razne aplikacije i filteri kako bi napravili super fotku, no i dalje primjećujete da nešto ne štima? Možda razlog leži u kutu snimanja, pozi, položaju ruke, noge ili glave, a upravo je takve trikove otkrila fotografkinja Bonnie Rodríguez Krzywicki putem društvenih mreža i tako dokazal da je fotogeničnost nešto što se uči, a ne nešto s čime se rađa.

Bonnie je preko svog Instagram profila podijelila naputke u obliku fotografija ”prije i poslije” i iznenadila koliko je lako zapravo napraviti sjajnu fotku ako samo ruku držimo na drugačiji način.

“Odlična fotografija je ona na kojoj izgledaš samouvjereno, ali pogođen kut snimanja i osvjetljenje uvelike mogu pomoći. Kada snimaš fotku vani, potrudi se uvijek pronaći sunčano mjesto. Fotka će ispasti idealno ako si u hladu licem okrenuta prema svjetlu.  Također, fotku ćeš napraviš dinamičnijom tako što ćeš umjesto skupljenih nogu dok sjediš, postaviti jednu nogu ispred druge”, piše miss7, a nekoliko trikova koje je otkrila Bonnie pogledajte u nastavku i napravite svoju najbolju ljetnu fotku bez korištenja filtera i aplikacija!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bonnie Rodríguez Krzywicki (@bonnierzm)




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bonnie Rodríguez Krzywicki (@bonnierzm)




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.