FOTO: PR Miss Zagreba/ Mario Jambrek

(FOTO) Imamo novu Miss Zagreba za 2019.!

Autor: Dnevno/A.A.

Marija Rogić, djevojka iz zagrebačkog kvarta Dubrava, nova je Miss Zagreba! Prva pratilja je Karla Kraljević, a druga Ana Kovač. Mariju je okrunila sada već bivša Miss Zagreba 2018. – Nika Mikulek.

Sinoć je muzej Mimara u Zagrebu bio premali za sve koji su željeli prisustvovati proglašenju  najljepše Zagrepčanke. Na ovogodišnjem izboru Miss Zagreba za Miss Hrvatske 2019. natjecalo se devet djevojaka iz Zagreba koje su došle iz raznih kvartova. U prvim redovima sa svojim suradnicima sjedio je i gradonačelnik Milan Bandić koji je novoizabranoj missici predao lentu, a među brojnim nagradama partnera istaknula se umjetnička slika akademskog slikara Dimitrija Popovića.

Djevojke su pred ocjenjivački sud izlazile četiri puta, a njega su sačinjavale brojne osobe iz kulturnog i javnog života Zagreba te bivše missice Hrvatske između ostalih Nina Slamić Gudeljević, Antonija Gogić Bračulj, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, Suzy Josipović Redžepagić, Zvona Vučković, estradni manager Zoran Škugor i sponzori izbora

I ove godine prvi puta u suradnji sa World class centrom proglašena je MISS FITNESS. Lentom se okitila taekwandoistica Karla Krsnik. Za šminku i frizuru natjecateljica kao i svake godine bili su zaduženi učilište Profokus i JK hair and style studio.

Izbor Miss Zagreba za Miss Hrvatske kao i svake godine je pod organizacijskom palicom direktorice izbora Ive Loparić Kontek koja nam je otkrila da nova Miss Zagreba Marija Rogić ima 19 godina i studira na Fakultetu prometnih znanosti te se od malih nogu aktivno bavi sportom, a među istaknutijima je atletika. Osim što će imati vrlo zahtjevnu ulogu promotorice glavnog grada Hrvatske na finalu Miss Hrvatske ići će na osvajanje kategorije sport kao i krune Miss Hrvatske 2019. koja eto već pet godina nije bila u Zagrebu.

Autor:Dnevno/A.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.