foto:Instagram

(FOTO) Heklana lutka američkog senatora na eBayu! Šokirat će vas koliko je do sada ponuđeno, aukcija završava danas!

Autor: T.Š.

Nakon inauguracije američkog predsjednika Joa Bidena, osoba o kojoj se najviše pisalo svakako je američki senator Bernie Sanders i to zbog njegovih toplih i neobičnih rukavica.

Fotografija Sandersa postala je viralni hit, i dio brojnih memea, pa je tako dobio i hrvatsku inačicu, gdje je “zamijenio” ravnatelja HZJZ-a na kutiji cjepiva.

No, da ovaj simpatičan detalj neće ostati samo na memeu pokazalo se i lutkom koja se prodaje na eBayu, a riječ je o heklanoj lutki Sandersa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pupetta Greco (@pupettagreco)




Jedinstvena lutka trenutno je na aukciji na eBayu, a prodavačica Tobey King obećava 100% dobiti proslijediti humanitarnoj organizaciji Meals on Wheels America.

“Razgovarala sam s još jednim zanatskim prijateljem koji mi je rekao da je Bernie upravo prodao neke kapuljače i sav prihod donirao organizaciji Meals on Wheels u Vermontu i znala sam da je to ono što želim napraviti s lutkom koju sam izradila”, rekla je King. “Uz pažnju koju sam dobila, znala sam da će organizacija dobiti dobru donaciju.”

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Pop Culture in Pictures (@popcultureinpictures_)

Početna ponuda za ručno izrađenu lutku u subotu iznosila je samo 99 centi, ali do ponedjeljka je artikl imao više od 149 ponuda s ponudama iznad 15.000 američkih dolara. Aukcija završava danas.

“Senator Sanders već je dugo jedan od najvećih zagovornika organizacije i nevjerojatno je vidjeti kako njegov neočekivani trenutak u središtu pozornosti nadahnjuje druge da se pridruže borbi za rješavanje gladi i izolacije starijih osoba”, rekla je za CNN Jenny Young, potpredsjednica komunikacija Meals on Wheels America.

Sandersov lik se našao već i na šalicama, majicama, stickerima i brojnim drugim predmetima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aseefa Sattaur-Khan (@iheartcrafts_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beck (@whatthebeck__)

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.